page view image

SOMMERPARTY + 18 KRISTIANSUND Staysmann & Lass - Robin og Bugge - DJ Pumba - Anets danceteria

Arrangementsinformasjon


Staysmann & Lazz var blant fjorårets aller mest streamede artister – sammen med store navn som DJ Broiler, Nico & Vinz og Adelén. Singlene «Kaptein Morgan», «Frk Moet», «Brun og Blid» og «Se så Glad Nissen er», har alle flere millioner streams. Sistnevnte ble streamet over 3 millioner ganger bare i Desember, og var helt oppe på 6. plass på VG-lista.  

Duoen fra Fredrikstad slapp slitt første album våren 2014, «Helt sykt store hits». Staysmann og Lazz, med Stian Thorbjørnsen i spissen, spiller utsolgte konserter i alle kriker og kroker av landet. Senest i høst fylte de Rockefeller sammen med Katastrofte, og publikum blir servert et sceneshow uten sammenligning når denne gjengen inviterer til fest.

Hjemmeside:https://www.facebook.com/staysmanlazz

Youtube:http://www.youtube.com/user/StaysmanLazzVEVO

Robin og Bugge er blant Norges mestselgende rapartister. De siste fem årene har duoen fra Oslo Øst gjort seg bemerket med sine fengende låter, energiske liveshow og sjarmerende vesen.


Robin Sharma og Thomas Bugge er publikumsfavoritter live - så vel som på radio. Med en rekke hitlåter i lommen, har Robin og Bugge streamet til både gull- og platina. «Elak Elak», «Bongo Drum», «Non Stop», «Backpacker» og «Overlegen» er bare noen av låtene som har vært tungt listet på radio, og har fått publikum til å danse og synge i alle kriker og kroker rundt om i landet.

Robin og Bugge spiller ikke bare utsolgte konserter i hele utkant-Norge, men fyller også Parkteatret på Grunerløkka i Oslo. I disse dager er duoen på albumturné landet rundt. Overalt møter de fulle konsertlokaler og publikum som synger av full hals. Mottakelsen er enorm hvor enn de spiller opp til fest. Til tross for at rapperne har både platina- og gullplater, har de ingen planer om å gi seg. Allerede tidlig neste år kommer det nye hits fra publikumsfavoritten, Robin og Bugge.

Youtube:http://www.youtube.com/channel/UCqgYy-bbaMHVcwzlyuGmprQ

 Takker for et godt bidrag for ungdommen på Nordmøre