page view image

Karius og Baktus - Time bibliotek

Arrangementsinformasjon

Vi gleder oss over å nok en gang kunne dele en av Egners nasjonalskatter med dere!!! 

De to små tanntrollene Karius og Baktus har de aller fleste et forhold til. Vi lover at både de, og de som ikke har det, kommer til å elske vår måte å presentere denne kjære historien på! Og for anledningen er de to små tanntrollene også i Julestemning. Vi spiller forestillingen i Storsalen i Time bibliotek kl 15.00 den 16.desember. 

Forestillingen forteller historien om livene til de små tanntrollene Karius og Baktus som bor i munnen til Jens. De hugger og hakker og banker løs på tennene til Jens for å bygge seg de flotteste hus. Både i hjørnetenner og jeksler. De har det fryktelig godt, og spiser både sukkertøy og karameller små, for Jens han er glad i søtt, og liker ikke å pusse tennene sine. Stakkars Jens har det derimot ikke så godt... En dag sier moren han "Du må pusse tennene dine Jens" og hva skjer da?

For hele familien

Vi inviterer til en varm og lun forestilling som passer for hele familien. Det vil bli rom for å  møte de herlige karakterene og se på tennene i etterkant av forestillingen.

Evige Egner

Thorbjørn Egners varme klassiker overleveres fra generasjon til generasjon. Gi barna den samme gleden du selv hadde da du for første gang ble kjent med de to sjarmerende trollene. 

Billettene koster det samme for alle. Barn under to går gratis om de sitter på fanget, det er ikke eget sete.


"Hei hurra hurra hurra hurra

Vi to har det jammen bra!

Her i tennene til Jens er vi aldri sukkerlens.

Søte karameller små er det beste vi kan få

Å så det som vi får nå! Deilig loff med sirup på."

timebibliotek bryneno bryne brynebyen ungespor kariusogbaktus juleaktivitet