page view image

Buicken - Trump edition

Arrangementsinformasjon

Buicken kommer gjerne til et baksete nær deg – med Lars Saabye-Christensen, Amund Maarud, Geir Sundstøl, Tom Stalsberg!

Buicken er ikke noe band. Buicken er ingen bruktbil. Buicken kjører med poesi på reservetanken og passe mengder rock, blues, bluegrass, folketoner, improvisasjoner og tre milligram alvor i bagasjerommet. Buicken er tuftet på to samlinger med dikt av Saabye-Christensen og Stalsberg. I 2010 kom Men Buicken Står Her fremdeles, på Aschehoug Forlag. To år senere kom oppfølgeren Min Buick Er Lastet Med. Siste utgivelse så vi i 2016 da forfatterne I en slags the best of-samling utga Setliste på eget forlag. 

Buciken er altså intet band, men de har alltid med seg minst to eminente musikerne. På den måte blir det nesten alltid et nytt musikalsk uttrykk. De har stort sett spilt for fulle hus, men også for tomme saler og tomme flasker.  

Kveldens musikere er Geir Sundstøl (dobro, gitar, slide) og Amund Maarud (gitar). Saabye-Christensen og Stalsberg er de to som står for tekstene, som leser tekstene og ellers henger med musikerne som best de kan. Vi lover ingenting, sier de, men det vi lover, ja det holder vi. 

Dur er døden, moll er moro.

onsdag christensen stalsberg maarud sundstøl aftenbladkort kapittel17 saabye aschehoug onsdagkveld