page view image

ARY

Arrangementsinformasjon

I februar 2017, slapp den norske soloartisten ARY sin aktuelle singel Childhood Dreams.  

Det siste året har ARY jobbet omhyggelig med å bygge opp karrieren sin. Hennes første singel Higher ble utgitt av det prestisjetunge plateselskapet Eskimo Recordings i 2015 og ble raskt A-listet på NRK P3. Samarbeidet med den norske produsenten og artisten Carl Louis ga frukter, og deres neste utgivelse Telescope gikk også strake veien til P3s A-liste.

Som oppfølger til en tidlig braksuksess i hjemlandet er den nye singelen Childhood Dreams et imponerende og spennende skritt fremover. Den har uten tvil potensial til å nå et internasjonalt publikum. Teksten omhandler ARYs tanker om sin egen utvikling som artist – hvordan hun har vokst som låtskriver og musiker. Selv sier artisten følgende om teksten: Sangen handler om balansen mellom kjærlighet, trygghet og ambisjoner. Jeg husket hva jeg drømte om som barn, og sammenlignet forventningene jeg hadde den gangen, med livet jeg lever nå.

ARY har på kort tid funnet sin plass i det enorme og nesten svimlende landskapet av elektronisk pop. Den forførende stemmen er i sitt rette element blant rungende rytmer og fengende synt. Artisten har ikke bare røtter i Norge, men også på regnbueøya Trinidad, noe som tilfører musikken et eksotisk element og styrker et allerede bredt inspirasjonsgrunnlag.


/////////////////////////////////////


Arrangeres av RF:

http://rf.uib.no/

https://facebook.com/bergenrealistforening

https://twitter.com/BergenRF

http://instagram.com/bergenrf

ary detakademiskekvarter bergenrealistforening bergenrf musikk elektronisk elektroniskpop