page view image

MADCON

Arrangementsinformasjon

Madcon kommer for å avslutte SIN festivalen 2017! Dette skal bli tidenes fest i Moss, og vi lader kanonene med konfetti og fyrverkeri. Med duoens live-rykte og deres usedvanlig sterke hit-historikk blir det utvilsomt et fett show når mørket senker seg over Verket Arena lørdag 26. august..

Madcon ble først kjent tidlig på 2000-tallet, da de debuterte med spellemannprisvinnende ”It’s All a Madcon”. I 2007 kom det store gjennombruddet med singelen ”Beggin”, en gammel Frankie Valli-klassiker i ny drakt som solgte til seks ganger platina. Oppfølgeralbumet ”So Dark The Con Of Man” solgte til dobbelt platina, og innkasserte to spellemannspriser. Deretter gikk det slag i slag med ”An InCONvenient Truth” og singelen ”Liar”, og enda et par spellemannspriser, før de i 2010 holdt en forrykende opptreden under Eurovision-finalen med låta “Glow”. Låta gikk 10 ganger platinum og toppet hitlister i Norge og rundt om i Europa. I 2013 slapp bandet albumet “Icon”. På albumet bidrar internasjonale stjerner som bl.a Kelly Rowland, Snoop Dogg og Rick Ross. Singelen “One life” feat Kelly Rowland gikk multi platinum og har over 16 millioner views på youtube.

Madcon fortsetter suksessen, og er fremdeles like aktuelle: “Don’t Worry” har nesten spinnville 150 millioner streams på Spotify!

Billetter til denne konserten og mer info om andre konserter finner du her:
www.festivalensin.no