page view image

Alt fra the Beatles 1967

Arrangementsinformasjon

"It was fifty years ago today"

Vi er stolte over å presentere "Alt Fra The Beatles - 1967" og i forestillingen vil publikum bli ledet gjennom av selveste "fortelleren" Tom Mathisen, og vår "Billy Shears" Trond Granlund. En meget solid vokalrekke med Kim Wifladt, Eirikur Hauksson, Stian Joneid og Jonas Groth løfter det hele til full Beatles-stemning med de riktige harmonistemmene fra originalinnspillingene. Og bandet "Masters Of The Past" leverer energi og arrangement med full respekt for originalinspillingene. 

1967 er kjent som "Summer of Love", og Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band er lydsporet. Albumet kommer som et sjokk på musikkverdenen. Låtene, lyden, coveret, og tekstene, bringer pop og rock over terskelen fra å være lett underholdning til å bli samtidskunst. Beatlemania er definitivt over. The Beatles har sluttet å turnere, og konsentrerer seg om å utforske hva de kan få til i studio. Håret et lengre, bartene gror, og psykedeliske stoffer og nyskapende musikk preger året. Det første hintet og en liten forsmak kommer tidlig på året med singelen "Penny Lane/Strawberry Fields Forever". Så kommer albumet "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band" på forsommeren og forandrer alt. Litt senere på sommeren spiller The Beatles på TV for nok et rekordstort publikum. Over 400 millioner TV-seere så bandet spille sin ferske låt "All You Need Is Love" i verdens første live satelittsending. Senere på året kom også filmen og den doble EP'en "Magical Mystery Tour" med flere klassiske perler og den surrealistiske "I Am The Walrus".

Dette er ikke et "tribute band" som driver med "look alike", eller "sound alike" Beatles-show", men en storproduksjon laget av Beatles-nerder. Med en håndplukket besetning i alle ledd ønsker vi å gi dere de beste Beatles forestillingene vi er i stand til å levere.

"We assure the public our production will be second to none"

-A splendid time is guaranteed for all!