page view image

Julestemning på et Blunck, Bettan & Endresen

Arrangementsinformasjon

Suksessen fortsetter.

Er du en av dem som ikke fikk billett til fjorårets megasuksess? Eller ønsker du å oppleve disse magiske artistene én gang til?

Nå har du sjansen. Etter å ha fått strålende kritikker og trukket fulle hus over hele landet (nesten 20.000 publikummere), er Elisabeth ”Bettan” Andreassen, Tor Endresen og Øivind Blunck igjen klare for å gi deg den perfekte julestemningen.

Men selv om artistene er de samme, er showet helt nytt. Det blir elleville humornumre og storslagne ballader som bringer frem gåsehud, tårer og gapskratt.

Den fantastiske trioen har også i år med seg Tors talentfulle datter Anne-Sophie, i tillegg til lokale barnekor, på alle turnéstoppene. Dette vil du ikke gå glipp av!

Elisabeth Andreassen ble legendarisk da hun vant Melodi Grand Prix med Bobbysocks i 1985. I dag er hun en av våre aller kjæreste artister, med en imponerende hitrekke. Har i tillegg til Bobbysocks og solokarrieren opplevd enorm suksess med «Showgirls», «Chips» og «Kikki, Bettan & Lotta» - og mange flere.

Tor Endresen ble for alvor kjent som syngende bartender i den svært populære programserien «Lollipop» på NRK. Fremdeles strømmer publikum til konserthusene for å høre ham fremføre klassiske popperler, i tillegg til at bergenseren har gjort stor suksess i flere musikaler og sunget på de store Disney-filmene. Har vært med i Grand Prix 12 ganger – like mange ganger som «Bettan».

Øivind Blunck har vært en av våre mest ettertraktede artister i 40 år – enten det er som «Fridtjof», «Reidar» eller bare seg selv. Han har spilt i musikaler og revyer, i tillegg til klassiske filmer som «Olsenbanden». Sammen med Hege Schøyen solgte de så mye billetter til forestillingene på Dizzie at de sikkert kunne holdt på fortsatt.

Det blir garantert en festaften når disse herlige artistene endelig skal dele scene.