page view image

PER VOLLESTAD & SVEIN OLAV BLINDHEIM. "Oppbyggelige sanger og gode råd!" Søndag 15.oktober kl.17.00

Arrangementsinformasjon

Per Vollestad har i mange år samlet på gamle norske reklameslagere og håndbøker for unge kvinner. Høsten 2017 kommer boken som bør finnes i et hvert møblert hjem.
I tillegg til historien om denne forunderlige tradisjonen inneholder boken også en rekke gode råd om husstell, helse og skjønnhet - hentet fra diverse håndbøker for unge kvinner, ukeblader og annen oppbyggelig litteratur fra samme periode.
I forbindelse med boklanseringen skal Per Vollestad og Svein Olav Blindhiem ut på en oppbyggelig turné med gitar, ukulele og kontrabass. Det musikalske foredraget varer ca 70 minutter og kan spilles de fleste steder.
Musikalske smakebiter finnes på CD-en "STYGGE PIKER, såvel som vakre får blendende hvit vask med Tomtens vaskepulver" som kom ut i 2004 (Grappa).
Per Vollestad har hatt operagjestespill i bl.a. Milano, Wien, Brussel, Amsterdam, Antwerpen, Tokyo. Han har spilt inn over 30 CD-er med repertoar som spenner fra opera/oratorier og romanser til musikk i grenselandet mellom jazz og samtidsmusikk. Han var den første med doktorgrad fra Norges musikkhøgskole og de siste årene har han samlet og spilt inn tre CD-er med illegale sanger fra den 2. verdenskrig. Sammen med sine medmusikanter i "Gutta på skauen" har han bla laget en forestilling basert på grinifangenes sanger, dagboksnotater og memoarer.


                   Konsertserien 
MusikkMusikk hjemme hos oss


                                               Siri & Bård 

                                               Munkholmveien 2.  Vestskogen på Nøtterøy

                                               hjemmeside:  www.musikkmusikk.no         


15.okt pervollestad 15.10 15. oktober oppbyggelige sanger søndag15.okt