page view image

Chain Wallet + support: FOAMMM

Arrangementsinformasjon

Dørene åpner kl 21.00
Spilletider annonseres på konsertdagen
Aldersgrense 20 år (18 med studentbevis/forhåndskjøpt billett)
CC: 130/150,- (student/ordinær)*

Vergeordning: http://kvarteret.no/arrangere/vergeordningen/

Bergen Realistforening presenterer Chain Wallet + FOAMMM


Chain Wallet

Chain Wallet slapp sitt selvtitulerte debutalbum i fjor høst til jubel fra anmeldere i Norge og utlandet. Bandet har fått jevnlig med radiospilling i England, Tyskland og USA og var blant annet inne på årsbestelisten til BBC Radio 6 for debutalbumet sitt. Bandets dystre, men fengende gitarpop er moderne, men med opplagte nostalgiske blikk mot 80- og 90-tallet. Under de tunge lagene av synth og reverb skjuler det seg popgull i sin reneste form (24 karat).


Stemningen underbygges av tekstene: «Bittersøt nostalgi og melankoli er gjengangere i tekstuniverset vårt», uttalte bandet selv til Ny Musikk Hver Dag. Chain Wallet har det siste året imponert mange på festivaler og showcaser i Norge og i utlandet. Bandet ble også trukket frem som "Ones to watch" av britiske The Guardian.


I mars er Chain Wallet på sin mest strabasiøse ferd så langt, med turnéer i både USA og Europa. Det hele kulminerer i konserten på Kvarteret i Bergen 30. mars sammen med FOAMMM!


FOAMMM

Du finner FOAMMM i kryssningspunktet mellom shoegaze, drømmepop og psykedelisk rock, med et nostalgisk nikk mot 90-tallets indierock. Til tross for sin unge alder, har Oslo-bandet de siste årene markert seg live, blant annet på landets bransjefestivaler, men også som support for band, blant annet for Garbage på Sentrum Scene. I august 2016 ga FOAMMM ut sin debut-EP "Dive Into The FOAMMM" på Sheep Chase Records, som har høstet gode omtaler fra Dagens Næringsliv, P3, Natt&Dag og også internasjonalt. I anledning by:larmfestivalen 2017, ble de også nominert til Forbildeprisen. Vel møtt til en kveld med slack og hyggelig rock. 


Arrangeres av Bergen Realistforening:

http://rf.uib.no/

https://facebook.com/bergenrealistforening

https://twitter.com/BergenRF

http://instagram.com/bergenrf

chainwallet foammm bergen kvarteret