page view image

LARS MARTIN MYHRE OG PERRY STENBÄCK

Arrangementsinformasjon

RAADHUSET, ÅSGÅRDSTRAND

Den svensk-danske artisten og supergitaristen Perry Stenbäck stepper inn som Lars Martins makker i Louis Jacobys sykefravær!

Det har etter hvert blitt en flott tradisjon med sommerkameratene Louis Jacoby og Lars Martin Myhre på Raadhuset i Åsgårdstrand. I år må dessverre Louis melde pass pga et leit halsvirus.

Heldigvis har Lars Martin skaffet en fantastisk erstatning; artisten og supergitaristen Perry Stenbäck. De spiller sammen uka før Åsgårdstrandkonsertene på visefestivalen i Skagen, og er klare for å gi Åsgårdstrandpublikumet en flott opplevelse.

Ved hjelp av fantastiske låter, strøkent gitarspill og en fabelaktig fortellerevne vil publikum få en minneverdig og morsom kveld hvor verken smil eller tårer er langt unna.

Perry Stenbäck er gitarist, sanger, multi-instrumentalist og komponist, født i 1970 i Stockholm,

men bosatt i Danmark siden 1994. Har medvirket på utallige plater som studiomusiker, turnert med en rekke artister, bl.a Sebastian. Har vært nominert til, og fått flere danske ”Grammy'er”, bl.a.for "Årets instrumentalist 2009" og han kom på 2.plass i Ekstrabladets leseravstemning "Danmarks beste gitarist 2010". Perry gjør også en rekke konserter som artist med en flott kombinasjon av egne låter og den svenske viseskatten.

Lars Martin Myhre - artist, komponist, gitarist og produsent - har i mange år vært en meget sentral aktør i norsk musikkliv, ikke minst på grunn av sitt helt spesielle melodiske talent. Hans produksjon gjennom over 40 år er alt for omfattende til å ramses opp her, men kort sagt; Han har komponert film-og teatermusikk, han har deltatt på nærmere 70 plater, han har samarbeidet med utallige artister (bl.a Arild Nyquist, Palle Mikkelborg, Odd Børretzen og Harald Sivertsen), mottatt fire Spellemannspriser, tre nominasjoner og oppnådd et platesalg på nærmere 500000 enheter. Hans soloplater har fått strålende mottagelse av både publikum og anmeldere.