page view image

VLN på Glassmagasinet 24. Februar

Arrangementsinformasjon

VLN i Horten

Hortensjenta Mathilde Espeseth er vokalist i det etterhvert svært populære bandet VLN, og med albumslipp, måtte vi booke bandet til Glassmagasinet. Her må folk se sin besøkelsestid.


Elektropop bandet VLN  (uttales "villain") slapp debut albumet "Mechanisms of the Heart" 12/01-17. 


Hverdagsheltene i VLN har i flere år herjet Oslos undergrunns scener, og er nå klare med sitt debut album som snakker fra hjertet. Siden oppstarten i 2013 har Stig-Erik Steimler og Mathilde Espeseth arbeidet tett, og nå har de også Are Nerland (Nelly´s crush) med på laget. 
Ideen til tittelet på albumet, «Mechanisms of the Heart», stammer fra ideen om kontraster, hvor Stig-Erik Steimlers produserte lydbilde henspiller på det mekaniske, mens budskapet som kommer til synet gjennom Mathilde Espeseth sine tekster og melodilinjer kommer fra hjertet. To aspekter som i utgangspunktet kan stå i kontrast med hverandre, men nettopp kontraster er noe som er viktig i det å lage musikk, påpeker Steimler. ”Mange tenker på elektropop som musikk som kun er skapt til fest og moro, og vi ønsker å skape fest, men også et rom for ettertanke”, sier vokalist Espeseth.


Sjekk ut musikkvideoen til "One Minute" her; https://www.youtube.com/watch?v=4qAg1SqSILY 
Her er link til albumet på Spotify; https://open.spotify.com/album/5XbA2VCcmDRRwTFXYrI0WT

vln pop #hortenlove