page view image

Elsa & Emilie + Support på Bayaz

Arrangementsinformasjon

For tre år siden bergtok to 16 år gamle jenter fra Haugesund den norske musikkverdenen. Med sine karakteristiske harmonier og lydbilde, skilte de seg fra alle andre. Debutalbumet «Endless Optimism» fra 2014 ga dem Spellemann-nominasjon, tung spilletid på radio, en rekke store TV-opptredener og plasseringer i filmer og serier. Singelen «Run» fra blant annet serien Skam, er streamet over tre millioner ganger.

Nå er endelig Elsa & Emilie tilbake med ny musikk.

I august slapp 20-åringene første singel fra sitt kommende album. “Au Volant” er en mystisk, suggerende låt som lokker en inn og legger tolkningen i lytterens hender. Med et noe mørkere lydbilde enn sist vitner den om en duo som har vokst mye siden sist. Elsa & Emilie er ulike, men utfyller hverandre på en perfekt måte som skaper den spennende dynamikken.

«Au Volant» ble raskt listet på P3 og en rekke andre kanaler, men ble lagt merke til også utenlands og fant veien helt opp til #3 på det anerkjente trendbarometeret Hype Machine, etter massiv deling og omtale på internasjonale blogger og nettsider.

elsa&emilie bayaz grevlingen