page view image

Feldson Association på allaktivitetshuset

Arrangementsinformasjon

BYENS STORE LILLE BLUESBAND.

  Eller hvor ble det av gamle gutta.


 Bandet som kom ut av skyggenes dal for snart 50 år siden, skapte bluesens akse fra Fjordveien langs Kanalen til Krossern, spillte på legendariske klubber som Blinken, Poppy Club, Casino i Drammen m. m.,var support band for de største norske band som bl. a. Beatniks (Titanic ) og Dream på 60 tallet.

  De fløt godt på blues bølgen på den tiden med feite Chuck Berry låter, Rolling Stones låter og ikke minst standard blues låter som i det store og hele låt ganske rått.

  Radiospilling i Ungdommens Radioavis og spilling på de hippeste klubbene i Oslo gjorde Feldson til et ettertraktet live band på den tiden.

  Etter noen års pause dro de til igjen på ...diverse Ribbe rocker, Røed rocker samt har hatt sine avarter som Fjordveiens Blues Company, Moss Blues Band og har vært utgangspunkt for legendariske band som Høst og Rosmersholm.

 Nå er de tilbake på fast basis for å utforske videre nye muligheter i det blå roms mysterier og med strålende kritikker senest fra Rockhouse i vår.
  Fredag 27 januar kommer de til Skarmyra allaktivitetshus med et drivende komp anført av Tomm Berger og Hallgeir Myhre som legger et solid grunnlag for strålende solist prestasjoner fra Kjell Foss, Øystein Olausen og Lasse Nilsen.

 Feldson Association fyller 50 år i år så la oss starte feiringen som garantert varer hele året.

 Dørene åpnes kl. 19.00
 Konsertstart kl. 20.00
 Inngang kr. 150,-
 Velkommen.