page view image

ALICE I EVENTYRLAND; Sjøbodteatrets Teaterfestival 9. - 30.mars 2017

Arrangementsinformasjon

Teaterfestivalen 2017 inneholder tre forestillinger for barn og unge - tre ulike fortellinger med tre ulike jenteskikkelser fra eventyr, litteratur og virkelighet i hovedrollen. Sjøbodteatrets instruktører har valgt å teaterfortelle historiene til eventyrets Snøhvit, den russiske prinsessen Anastasia og Alice som havner i eventyrland på mystisk vis. Og alle historiene blir spilt i en og samme fantasieggende scenografi - det er i fantasien vår at det samme rommet forvandles til så mange slags steder. Teaterfestivalen pågår i tre uker, og nesten hver dag kan du oppleve en eller flere av forestillingene. Våre skuespillere i alderen 12 - 19 år gleder seg til du kommer!

Alice i Eventyrland

Fritt etter boka av Lewis Caroll.

Har du hørt om Alice? Hun synes hverdagen er masete og med alt for mange kjedelige forpliktelser. Hvem liker vel å sitte stille, ikke skitne til kjolen, ikke leke! Den eneste redningen er drømmer. Alice drømmer seg faktisk helt bort. Alice drømmer seg helt til Eventyrland - hvor alt kan skje - absolutt alt. Herlig! Drøm deg bort med Sjøbodteaterets oppsetning av Lewis Carrolls kjente verk Alice i eventyrland.

Passer for barn fra 3/4 år – og for ungdom og voksne og eldre……..

Regi og bearbeiding: Beate Munck

teater barn ungdom famile barneteater sjøbodteateret sjøbodteatret papirhusetteater aliceieventyrland teaterfestival teaterfestivalen