page view image

Purple Rain - en hyllest til Prince

Arrangementsinformasjon

Rockeren Thomas Felberg (kjent fra Stjernekamp og Tidsbonanza på NRK) topper laget når "PURPLE RAIN - en hyllest til Prince" inntar Parkteatret lørdag 4. mars.

Fra før er det kjent at en rekke fenomenale vokalister og Prince-tolkere, som Odd Einar Nordheim, Amina Sewali, Sisi Sumbundu og Petter Aagaard medvirker. Det gjør også et stjernelag av musikere, under ledelse av D'Sound-legendene Kim Ofstad og Jonny Sjo.

Ensemblet kunne notere seg for en knallsuksess etter urpremieren i Drammens Teater 19. januar. Publikum både danset og gråt og mange sa at de aldri hadde opplevd maken til stemning på et musikalsk show! I Drammen er det nå satt opp flere ekstraforestillinger.

Gjennom det mer enn to timer lange showet får vi presentert høydepunktene i den fantastiske musikken som Prince skapte, med Norges fremste Prince-ekspert, Christer Falck, som vert og "storyteller". Christer Falck og makkeren Petter Aagaard har lang erfaring med Prince. De har drevet fanklubb, gitt ut tribute-CD, bok og tilsammen sett Prince på scenen 86 ganger. Senest i høst var de to på "pilgrimsferd" til Paisley Park i Minneapolis, som var hjemmet til Prince. De to er opptatt av å hedre mannens ære, så gjestene som er invitert til å medvirke i showet er håndplukket fra øverste hylle.

Det er bare å glede seg!

Hele salen danset!  (Drammens Tidende)