page view image

Vassendgutane Lørdag 18. Februar - Støperiet - Tønsberg

Arrangementsinformasjon

Vassendgutane kommer for 5. året på rad til Støperiet i Tønsberg Lørdag den 18.02 med fullt band!


-"Dette er et av de spillejobbene i året vi virkelig gleder oss til!" - Vassendgutane


Dørene åpner kl. 20.00


ALDERSGRENSE 20år - ALLE RETTIGHETER


vi gjentar suksessen fra tidligere år!


Vassendgutane er et norsk band fra bygda Åmdalen i Ørsta som spiller sin egen variant av country som de selv kaller «fest-country». Vassendgutane har gjort stor suksess som konsertband rundt omkring i Norge med sin uhøytidelige og humoristiske vri på countrymusikken. Bandet består av syv medlemmer og ble startet opp i 1996. De gjorde det meget bra med albumet XO i 2008, som gikk til topps på VG-lista og solgte til dobbel platina, med over 80 000 solgte eksemplarer.


Debutalbumet Pylse og konjakk kom i 2000 og i 2002 ble oppfølgeren Gi clutch utgitt. Gjennombruddet på landsbasis kom i 2005 med albumet Ungkar med dobbelseng, der spesielt tittelsporet ble en populær låt. Etter suksessen med albumet i 2005, ga de i 2007 ut en konsert-DVD med opptak fra en utsolgt konsert på Rockefeller i Oslo. Vassendgutane var pauseunderholdning da Spellemannprisene for 2008 ble delt ut.


10. april 2011 ble Vassendgutanes studioalbum Riskrem og entrekått utgitt. Dette er det første studioalbumet etter suksessalbumet XO fra 2008.


Få også med deg det helt nye albumnet "Skru opp"!

Linker:

http://www.youtube.com/watch?v=1BtswSdtNsg

http://www.youtube.com/watch?v=wNq10qdFBW0

http://www.youtube.com/watch?v=ba4_fwzhUiQ

vassendgutane vassendgutan støperiet tønsberg tll 18.februar lørdag bygdefest