page view image

SNOW WHITE; Sjøbodteatrets Teaterfestival 9. - 30.mars 2017

Arrangementsinformasjon

Teaterfestivalen 2017 inneholder tre forestillinger for barn og unge - tre ulike fortellinger med tre ulike jenteskikkelser fra eventyr, litteratur og virkelighet i hovedrollen. Sjøbodteatrets instruktører har valgt å teaterfortelle historiene til eventyrets Snøhvit, den russiske prinsessen Anastasia og Alice som havner i eventyrland på mystisk vis. Og alle historiene blir spilt i en og samme fantasieggende scenografi - det er i fantasien vår at det samme rommet forvandles til så mange slags steder. Teaterfestivalen pågår i tre uker, og nesten hver dag kan du oppleve en eller flere av forestillingene. Våre skuespillere i alderen 12 - 19 år gleder seg til du kommer!

SNOW WHITE - det du ikke visste

Hvem er egentlig Snøhvit? Er hun bare snill, pen, vakker og omsorgsfull? Eller er hun som alle andre tenåringer; litt vrien, litt vrang, litt opptatt av utseende og kropp? Og hva med dvergene? Finnes det egentlig syv styrtrike dverger som bor langt inne i skogen?
Og drømmeprinsen, da! Og den onde dronningen og jegeren. Og ikke minst speilet.....

Jada, alle de kjente figurene er med, men det er noe du ikke vet om eventyret; er det sant? Nei, eventyr er jo eventyr. Men det du får se nå er helt sant! Eller nesten sant, da…...

Passer for barn fra 4/5 år – og for ungdom og voksne og eldre……..

Regissør: Olav Brathagen
Manus: Karl B. Peterson
Oversettelse: Astrid Munck

teater barn ungdom familie sjøbodteateret sjøbodteatret snowwhite snøhvit papirhusetteater barneteater