page view image

deLillos1

Arrangementsinformasjon

Det er med stor glede vi kan presentere deLillos sin første konsert i Foynhagen! 

Dette legendariske pop-bandet, som de aller fleste har et forhold til, har holdt på i over 30 år og skal på denne konserten dra fram hit på hit på hit...
Lars Lillo-Stenberg og hans trofaste bandkumpaner i deLillos blir regnet som et av de mest markante i norsk musikkliv fra 1980-tallet og frem til i dag. Sammen med Raga Rockers, DumDum Boys og Jokke & Valentinerne blir deLillos referert til som en av de fire store norske rockegruppene fra den nevnte perioden. Bandet, som er kjent for låter som blant annet «Neste sommer», «Hjernen er alene» og «Suser avgårde alle mann» har holdt det gående helt siden 1984, og (heldigvis) sjelden vandret langt vekk fra hovedoppskriften: Et lett naivistisk tekstunivers, velklingende gitarer og, selvfølgelig, Lillo-Stenbergs svært så særegne vokal. Vi ser frem til en aften med et låtunivers som knapt har sett sin make i norsk pophistorie. 

deLillos har gjennom hele sin karriere turnert mye og har et stort livepublikum. Forvent deg et energisk band i toppslag som spiller låter fra hele sin legendariske katalog!

Hør deLillos på Spotify.

Les mer om deLillos på deres webside og facebookside.

delillos foynhagen tønsberg