page view image

Forhandler møte - Holgers AS

Arrangementsinformasjon

Til våre kunder

Fredag 3. Mars arrangerer Holgers as et stort fagseminar hvor vi ønsker å fokusere på nye ettermarkedsområder innefor bilbransjen. Holgersgruppen er en stor skandinavisk aktør innenfor produksjon av bilskadeverksteder. Vi har i de senere år også fokusert mye på tilleggsmarkedet Smart Repair og vi har gjennom vårt katalogsalgsprogram blitt en betydelig aktør innenfor salg av bilpleiemateriell og utstyr for dekk og felg.

Fagseminaret er for alle som gjennom sitt daglige virke har kontakt med disse delene av driften. Temaene som tas opp er like aktuelle for ettermarkedsanvarlig, salgssjef for bruktbiler, driver av dekkhotell, ansvarlig for bilpleieavdeling eller utøvende håndverker.

Fokusområder:

Moderne Bilpleie – Fra utgift til inntektskilde

Miljøkrav, godkjenninger, Lønnsom bilpleie, nye overflater og teknikker

Smart Repair

Godkjente arbeidsplasser, arbeidsteknikker

Felg-Reparasjoner

TÜV godkjente reparasjoner av kantkjørte felger

Helautomatisert hjulvask

En naturlig og arbeidsbesparende del av dekkhotellet

I samarbeid med bl. a. Norges Bilbransjeforbund, Interesseorganisasjonen Ren Bilpleie, EcoOnline, IDA – International Detailing Association samt våre leverandører jobber vi med konkrete planer for å løfte bilpleiebransjen til sitt rette nivå og gi mulighet for korrekt opplæring av personell som skal håndtere dette.

De fleste kjenner bilpleiebegrepet godt. Profesjonelle bilpleie er ikke noe nytt og på mange måter er denne bransjen blitt noe mange innenfor bilbransjen ser på som et nødvendig onde. En ren utgift som man gjerne vil se er så lav som mulig. Men moderne biler med nye 3-sjikts lakker, skinn, alcantara og interiør i refleksdempende plastmaterialer og lyse tekstiler krever en helt spesiell kompetanse for korrekt behandling. Dette er fagarbeid på lik linje med skifte av bremseklosser og retting av bakskjermer.

Vi ønsker på vårt fagseminar å fokusere på at bilpleie i dag og i fremtiden er fagarbeid og at korrekt behandling av bilens overflater bør være en god inntektskilde for bilbransjen.

Når vi setter dette i et godt system sammen med Smart-Repair, Felgreparasjoner og andre løpende vedlikeholdrutiner gir vi dagens moderne bilkunder muligheter til å holde sine kostbare biler i den beste tilstand gjennom perioden de eier den.

Smart – Repair er arbeidsfelt mange har kastet seg over i de senere år. Her har Bilbransjen selv tatt grep og mange bilforretninger satser hardt på dette. Holgers as har fremstilt en godkjent arbeidsplass for slike reparasjoner og denne vil vises i full drift på vårt fagseminar. Smart- Repair arbeidsplassen vil bli presentert av vårt salgspersonale og det vil vises reparasjoner på stedet av vår samarbeidspartner Hagmans som er tilstede med egen tekniker.

WheelDoctor er navnet på vårt TÜV godkjente konsept innenfor reparasjoner av kantkjørte felger. Dette systemet som også vil vises i sin helhet, er et meget godt tilbud til dekkverksteder og andre som ønsker å benytte seg av de stille månedene til godt betalt ekstraarbeid. Dekkhoteller kan enkelt selge inn felgreparasjoner som kan utføres gjennom den stille delen av sesongen. Wheeldoctor vil vises under fagseminaret sammen med den nye helautomatiske hjulvaskeren GP24 fra Drester by Hedson.

Bli med og se nye muligheter innenfor ettermarkedet for din bedrift. Dine kunder ønsker den beste behandling for sine biler, og de er villige til å betale for det. Slutt å sende gode inntekter for din bedrift ut av døren fordi gamle tanker får råde.

Forelesere på Holgers fagseminar er

EcoOnline                                               Sigthrudur Osk Kristinsdottir

Drester                                                     Eva Løfgren

Norges Bilbransjeforbund          Vidar Strande og Torstein Haraldseid

Ren Bilpleie                                          Niri Wårås og Jan Petter Hannaas

Holgers                                                    Knut Engum og Rune Sørensen

IDA                                                              Jason Rose og Robert Vårhus

RUPES                                                        Jason Rose, Marco D’Inca og Torben Vittrup

Teknikere tilstede fra

Hagmans Kjemi                                                   Fredrik Stål og Øystein Berg

Rupes                                                        Jason Rose, Marco d’Inca, Torben Vittrup, og Stefano Santamaria

Drester                                                                      Eva Løfgren og Magnus Lojander

Wheel Doctor                                      Conny Anthav

Holgers                                                                      Knut Engum

Endringer kan forekomme

Deltakeravgift for fagseminaret er 1290,- inkl. mva. pr. pers. (1032,- eks.

mva) Lunsj på hotellet inkludert.

Påmelding kan skje skriftlig til ordre@holgers.no eller via linken https://bigfootrupes.ticketco.no/bransjeseminar

Kun bindende påmelding. Siste frist tirsdag 21. februar.

 Fagseminaret arrangeres i forbindelse med V2 European Bigfoot Seminar som arrangeres lørdag 4. og søndag 5. mars. Dette er 2. utgave av Holgers spesielle internasjonale bilpleiekurs som gjerne kan

For mer informasjon:

Rune Sørensen, 

Salgsjef

Holgers AS

e-mail sorensen@holgers.no