page view image

Jubileumskonsert - DDE

Arrangementsinformasjon

Larkollteamet er utrolig stolte av å kunne presentere jubileumskonsert med DDE.  

Tusen takk for 30. fantastiske år med Larkolluka.


18. januar 1992 i nattklubben After Eight i Namsos, den første konserten og release på DDEs første single, "Flamma/Kvinnfolk (e det beste æ veit)". Det var også det året uttrykket RAI RAI ble født.

Det første steget på en karriere som omfatteter et utall folkekjære allsangvennlige låter, rekordsalg av CD-plater, uendelige turnéer og publikumsrekorder.

DDE var det første norskspråklige bandet som fylte Oslo Spektrum (2002), og er i den eksklusive kretsen av artister som har solgt over 250.000 eksemplarer av samme album på det norske markedet.

Bandet er også et av få i landet som har hatt uendret besetning i snart 25 år, sett bort fra det ene medlemmet som meldte overgang til Sambandet i 2002.

DDE er stolt av å spille der folk lever sine liv. Bandet har gjennom karrieren hatt base i Namsos, og har besøkt de største byene såvel som de minste stedene.

Blant de som frekventerer bandets konserter er hele kongeriket og alle samfunnslag representert. Forståsegpåere mener det har noe å gjøre med en kollektiv selvtillit og 100% levering. Hver gang.

konsert sommershow fest jubileumskonsert jubileum