page view image

Terje Sporsem - Religion

Arrangementsinformasjon

Terje Sporsem er endelig tilbake med et nytt helaftens standup-show som tar for seg et av de morsomste, men også mest ømfintlige temaene som finnes, nemlig religion. Med seg på regi har han den prisbelønnede regissøren Per-Olav Sørensen.

Etter flere års søken som ungdom fikk Terje aldri svar fra Gud, og ga til slutt opp. Siden den gang har han latt seg forundre og fascinere av mennesker som mener de har fått svar og som vier livet sitt til skrifter i en bok.

Hva får en gjeng trøndere til å konvertere til islam og reise til Syria for å kjempe med IS? Hvorfor protesterte ingen da Abraham ville omskjære alle? Var Moses helt tilregnelig? Og hvorfor ønsket ikke Mohammed å bli avbildet? Dette er noen av spørsmålene Terje stiller seg i sitt nye show. På sin særegne og humoristiske måte tar han for seg de store spørsmålene når han harselerer med temaet mange kvier seg for.

Med sitt forrige show «KRIG» viste Terje at man kan spøke med alvorlige temaer og allikevel få folk til å le. Denne gangen blir det enda morsommere! 

Humoristiske Åpenbaringer – Dagbladet  (Terningkast 5)

«Terje Sporsem er befriende langt fra komikertrenden som herjer vårt land.» – Aftenposten

Seriøst morsomt – Vårt Land