Konsertsirkus! : Borealis 2017

Arrangementsinformasjon
Default file 1484648614

Konsertsirkus!
Bergen Internasjonale Kultursenter (BIKS), Kong Oscars gate 15
Dørene åpner 13:30 // Konsertstart 14:00 // varighet 3 timer

Lyttingen har ingen aldersgrense, ei heller fantasien! Konsertsirkus! vender tilbake til Bergen Internasjonale Kultursenter, tar over trappene og salene og skaper dem om til rom for interaktiv, eksperimentell musikk; til en ettermiddag fylt av korte konserter som hele familien kan glede seg over. Den islandske komponisten Thor Magnusson presenterer sitt surroundlyd-instrument, Trenoskopen, som både han og publikum – uavhengig av antall - kan live-programmere i konsertsalen. Den danske komponisten, trommeslageren og sangeren Anja Jacobsen tar deg med på en musikalsk romreise ved å veve sammen en verden av drømmer og polyrytmikk, gjennom historier basert på tekster av Cicero og NASA. Den slovakiske lydentusiasten Jonáš Gruska har bygget et interaktivt elektromagnetisk rom der publikum kan utforske de hemmelige lydene som kommer ut av alle mulige slags husholdningsapparater, til og med ut av mobiltelefonene våre. BIT20 Ensemble – sammen med et team som består av elever fra Kringlebotn skole i Bergen – vil skape og fremføre et nytt verk for å markere slukkingen av FM-nettet i norsk radiosammenheng. Som alltid vil Konsertsirkuskafeén være åpen og servere sunn og spennende snacks som passer for alle; det vil være mulig å kjøpe eksperimentell hjemmelaget iskrem fra Bergens beste iskremutsalg Hallaisen, og god, kinesisk te fra Tedragen.

Ta med hele familien til Konsertsirkus!

samtidsmusikk
festival
lydkunst
støy
utstilling
bergen
musikk
nymusikk
barn
kids
familieunderholdning
biks

Restriksjoner

Vi tilbyr redusert pris til innehavere av ledsagerbevis for funkjsonshemmede. Begrenset adkomst og kapasitet for bevegelsehemmede, så ta kontakt på forhånd for best mulig tilrettelegging. Ta kontakt på forhånd på billett@borealisfestival.no vedr. ovenstående.

Ansvarsfraskrivelse

Kjøpte billetter refunderes bare ved avlyst konsert/arrangement. Vi tar forbehold om endringer og trykkfeil i program og utsendt info.