page view image

LIGHT OF DAY OSLO 2016 - BUCKLEYS - Veldedighetskonsert til inntekt for Parkinson's sykdom

Arrangementsinformasjon

Light Of Day OSLO 2016 er en veldedighetskonsert til inntekt for forskning og bekjempelse av Parkinson's sykdom.
Light of Day henter navnet sitt fra Springsteen-sangen med samme navn og er en organisasjon som generer inntekter til forskning på Parkinson's sykdom.
Siden 2000 har det vært arrangert årlige konserter i New Jersey i USA, og der har Bruce Springsteen selv dukket opp uanmeldt og spilt ved de aller fleste anledninger.
For åttende gang kommer Light of Day turnèn til Norge, og årets konsert i Oslo har foreløbig fått bekreftet følgende artister på plakaten: (Vi legger til flere artister fortløpende her, etterhvert som de blir bekreftet)

Nytt av året: Du bestemmer selv billettprisen, alt ettersom hvor mye du vil støtte Parkinson's saken. Velg mellom 200 kr, 250 kr eller 300 kr + billettgebyr

Dørene åpnes kl 19.00


BACKSTREETS - A Tribute to Bruce Springsteen. (NO)
Frederik, Thomas og Lars fra «Backstreets – a tribute to Bruce Springsteen», spiller opp til en hyllest til Springsteen.
Normalt spiller disse tre i det kritikerroste Springsteen hyllestbandet Backstreets, som de siste 8 årene har turnert rundt i Norge. I Backstreets er det Rock n’ Roll konserter med fuzzgitarer og blåserekke. Mens til Light Of Day kommer de tre med nedstrippede versjoner av Springsteen sine låter. 


BEN ARNOLD (US)
Ben er en kvalifisert musiker og låtskriver siden 90-tallet, med tekster i John Hiatt-stil og en vokal karakter som noen sier minner om Randy Newman. Han er også medlem av bandet US Rails som turnerer i Europa regelmessig.


ED MANION (US)

Legendarisk saxofonist og originalmedlem i The Asbury Jukes (Southside Johnny) og Bruce Springsteens E-Street Horns. Ed er i disse dager aktuell med soloplata "Nightlife"


JEFFREY GAINES (US)
Rolling Stone Magazine skrev "Jeffrey Gaines is the voice of a new generation". Han har sjelfulle teksterter oog fullt av sjel i røsten - en av de beste stemmene i bransjen. Med sju album i ryggen sidan debuten 1992, gjør Jeffrey mer enn 150 konserter i året - konserter som preges av spontanitet, og i  symbiose med publikum.


JENNY AUGUSTA BUFFALO BAND (NO)

Med låter som blant andre «Drit og dra" og "All your friends are dead" gjorde Jenny Augusta seg godt bemerket på Norske talenter på TV2 høsten 2015.  Hun var en favoritt blant dommerne hvor hun fikk mye skryt for sin særegne stemme og morsomme tekster.  «Drit og dra»  har blitt strømmet over  140 000 ganger og har ført til et samarbeid med Universal Music.


JOE D'URSO (US)

Sanger gitarist og låtskriver i The Stone Caravan og en av gründerne av Light of Day Foundation. 13 album sier en del om Joe som artist - men hans engasjement for mennesker sier enda mer. I tillegg til Light of Day er Joe en av drivkreftene i PinkFest (mot brystkreft) och WhyHunger (artister mot sult og fattigdom).


ROB DYE (US)
Hard working singer/songwriter fra New Jersey med albumet "Days To Here" i bagasjen. Han spiller over 150 konserter i året.


VINI "MAD DOG" LOPEZ (US)
Originaltrommis i The E-Street Band 1973-75, Child, Steel Mill, Bruce Springsteen Band. I 2014 ble han innvalgt i Rock'n Roll Hall of Fame sammen med resten av E Street Band. Rett og slett en levende legende!





lightofday buckleys edmanion joed'urso parkinson springsteen jeffreygaines benarnold jennyaugusta backstreets buffaloband
Trollrock sponser festivalpass som premie til loddsalet
Bilkollektivet sponser minibuss til den scandinaviske delen av turneen.
Buckleys har vært vår samarbeidspartner i 4 år, og stiller med lokale og lydmann